ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιβάτης πτήσης ούρησε στον διάδρομο του αεροπλάνου επειδή της απαγόρευσαν να πάει στην τουαλέτα! (βίντεο)

«Δε δίνω δεκάρα»

Επιβάτης πτήσης ούρησε στον διάδρομο του αεροπλάνου επειδή της απαγόρευσαν να πάει στην τουαλέτα! (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσαν επιβάτες πτήσης της Frontier Airlines, όταν μια γυναίκα ούρησε στον διάδρομο του αεροπλάνου.

Η επιβάτιδα κατά την διάρκεια της πτήσης από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια ζήτησε από το πλήρωμα να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, η αεροσυνοδός την ενημέρωση ότι δεν μπορούσε να πάει και η γυναίκα δεν άντεξε.

«Είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία επιστρέφοντας από τη Φλόριντα σήμερα το απόγευμα», έγραψε μία επιβάτιδα της πτήσης στο Facebοοκ.

«Μια επιβάτιδα αναστατώθηκε επειδή έπρεπε να καθίσει στην θέση της και αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι της στο αεροπλάνο, μπροστά στα μάτια δύο παιδιών.

Είχα κυριολεκτικά μια θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσω το θέαμα. Απείλησε να σκοτώσει έναν άλλο επιβάτη», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με απείλησε αφού της είπα να καθίσει κάτω. Ελπίζω να συλληφθεί και να της απαγορευτεί να ξαναπετάξει», κατέληξε, με την εταιρεία να μην έχει ακόμη προβεί σε κάποιο σχόλιο για το συμβάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.