ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερλ Σπένσερ: Ο αδερφός της Νταϊάνα αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί

Μια γυναίκα μέλος του προσωπικού στο Maidwell Hall, κακοποιούσε τον ίδιο και άλλα αγόρια στα κρεβάτια τους τη νύχτα

Ερλ Σπένσερ: Ο αδερφός της Νταϊάνα αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί

Ο 59χρονος Ερλ Σπένσερ, αδελφός της Νταϊάνα, αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί από μέλος του προσωπικού στο Maidwell Hall, στο Northamptonshire τη δεκαετία του 1970.

Το Maidwell Hall δήλωσε ότι ήταν «απογοητευτικό» να μάθει τις εμπειρίες του Ερλ Σπένσερ.

Το σχολείο ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί για σεξουαλική κακοποίηση είχαν παραπεμφθεί σε έναν «εντεταλμένο υπάλληλο της τοπικής αρχής».

Ο Ερλ Σπένσερ φοίτησε στο Maidwell Hall μεταξύ των ηλικιών 8 και 13 ετών.

Στο νέο του βιβλίο A Very Private School, ισχυρίζεται ότι μια γυναίκα μέλος του προσωπικού, την οποία περιέγραψε ως «αχόρταγη παιδόφιλη», φρόντιζε και κακοποιούσε τον ίδιο και άλλα νεαρά αγόρια στα κρεβάτια των κοιτώνων τους τη νύχτα.

Ο Ερλ Σπένσερ δήλωσε ότι διαπίστωσε ότι η υπάλληλος τώρα είτε ζει στο εξωτερικό είτε είναι νεκρή, αναφέρει η Mail.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο τότε διευθυντής του σχολείου, John Porch, επέβαλε «βάναυσους ξυλοδαρμούς» και πίστευε ότι ο δάσκαλος απολάμβανε «σεξουαλική ευχαρίστηση από τη βία».

Ο Porch πέθανε τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Ερλ Σπένσερ χαρακτήρισε την εποχή του στο Maidwell «απολύτως κολασμένη εμπειρία».

Σε δήλωσή του προς τη Mail, το σχολείο Maidwell School ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι δύσκολο να διαβάζουμε για πρακτικές που, δυστυχώς, μερικές φορές θεωρούνταν φυσιολογικές και αποδεκτές εκείνη την εποχή. Σχεδόν κάθε πτυχή της σχολικής ζωής έχει εξελιχθεί σημαντικά από τη δεκαετία του 1970. Στο επίκεντρο των αλλαγών βρίσκεται η προστασία των παιδιών και η προώθηση της ευημερίας τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.