ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έρχεται το «γουρούνι ζόμπι» – Χρονοταξιδιώτης επέστρεψε από το μέλλον και «προειδοποιεί» (βίντεο)

«Εχθρικοί εξωγήινοι» επιστρέφουν στη Γη την ημέρα των φετινών Χριστουγέννων

Έρχεται το «γουρούνι ζόμπι» – Χρονοταξιδιώτης επέστρεψε από το μέλλον και «προειδοποιεί» (βίντεο)

Άλλος ένας Ταξιδιώτης του χρόνου έκανε την εμφάνιση του στο TikTok και έδωσε κάποιες ημερομηνίες που όπως λέει πρέπει να προσέξουμε.

Ο δημιουργός του βίντεο ακούει στο όνομα @timevoyaging στην πλατφόρμα και έχει πάνω από 351.000 followers, ενώ δημοσιεύει πολλές παράξενες προειδοποιήσεις για το τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Μερικές από τις προβλέψεις του περιλαμβάνουν ένα «γουρούνι ζόμπι» που δραπετεύει από ένα εργαστήριο και την πρώτη «εκκαθάριση» που θα συμβεί στις ΗΠΑ το 2025.
Στο βίντεο του @timevoyaing σχετικά με τους θυμωμένους εξωγήινους, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόκειται να κάνει σύντομα τη παρακάτω ανακοίνωση ανακοίνωση.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις 25 Δεκεμβρίου 2022, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι οι πυραμίδες φτιάχτηκαν από εξωγήινους», έγραφε η λεζάντα του βίντεο στην οθόνη, ενώ στο φόντο έπαιζαν πλάνα από τις πυραμίδες.

Το βίντεο ισχυριζόταν επίσης ότι οι εχθρικοί εξωγήινοι ονομάζονται «οι Distants» και προσπαθούν να διοικήσουν τον γαλαξία. «Τοποθετούν τις πυραμίδες σε κάθε πλανήτη που καταλαμβάνουν αν ο πλανήτης έχει άλλη ζωή», έγραφε η λεζάντα στην οθόνη.

@timevoyaging They are coming… #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy ♬ Voice of Ripples – Truth Needs To Be Out

«Όταν τελικά επιστρέψουν στον πλανήτη μας, θα ξεκινήσουν τον Πρώτο Πόλεμο της Γης», συνέχισε η λεζάντα.

Ο κόσμος πήγε στο τμήμα σχολίων του βίντεο για να διασκεδάσει με την πρόβλεψη που συμβαίνει ακριβώς κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

Ένα άτομο έγραψε: «Ακόμα περιμένουμε τους ανθρώπους με υπερδυνάμεις…».

«Φίλε, όχι τα Χριστούγεννα. Θέλω δώρα, όχι φόβο», πρόσθεσε ένας άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.