ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έρχονται άγνωστοι & ρωτούν αν μπορούν να με χαϊδέψουν» λέει ο άνδρας -… «λυκάνθρωπος»! (βίντεο)

Για χρόνια αναγκαζόταν να ξυρίζεται, επειδή οι σχέσεις του ντρεπόντουσαν με την εμφάνισή του

«Έρχονται άγνωστοι & ρωτούν αν μπορούν να με χαϊδέψουν» λέει ο άνδρας -… «λυκάνθρωπος»! (βίντεο)

Η αυξημένη τριχοφυΐα στους άνδρες είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό, ωστόσο, για τον κύριο… Teddybear από τις ΗΠΑ χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να αποδεχτεί τον εαυτό του και την ακραία τριχοφυΐα του, η οποία έχει οδηγήσει τον κόσμο να τον αποκαλεί «λυκάνθρωπο».

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι για χρόνια αναγκαζόταν να ξυρίζει τις τρίχες του, επειδή οι σχέσεις του ντρεπόντουσαν με την εμφάνισή του. Όντας ελεύθερος πλέον, απολαμβάνει να τον αποκαλούν «λυκάνθρωπο» και εξηγεί ότι δεν πρόκειται να εξαναγκαστεί ξανά να ξυριστεί από κανέναν και για κανένα λόγο.

Teddybear

«Δυστυχώς στο παρελθόν είχα πρώην που με ντρόπιαζαν για τις τρίχες στο σώμα μου ή με ανάγκαζαν έμμεσα και άμεσα να τις ξυρίσω. Αλλά ποτέ ξανά. Είτε με αποδέχεσαι ως “λυκάνθρωπο”, είτε μπορείς να πας αλλού», είπε.

Ο Teddybear αφήνει τρίχες στο σώμα του από όταν ήταν 13 χρονών. Για αρκετά χρόνια ντρεπόταν για την εμφάνιση του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού οι τρίχες ξαναέβγαιναν μόλις τρεις ώρες μετά το ξύρισμα! Σήμερα, όμως, έχει αντιστρέψει τη κατάσταση. Αφενός απολαμβάνει την ιδιαίτερη εμφάνιση του, αφετέρου βγάζει αρκετά χρήματα από αυτή, δημιουργώντας προϊόντα για να διατηρεί τις τρίχες του σε καλή κατάσταση.

Μάλιστα διαφημίζει τα προϊόντα του στο διαδίκτυο μέσα από βίντεο που δείχνουν τον ίδιο ημίγυμνο να καλλωπίζει τις τρίχες του.

«Συνήθως φτιάχνω μόνος μου τα δικά μου προϊόντα. Τα περισσότερα λάδια γενειάδας που αγοράζετε στα καταστήματα είναι τόσο φτηνά φτιαγμένα και στην πραγματικότητα ξηραίνουν τη γούνα σας», εξηγεί.

Ωστόσο, αναφέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα σοκάρονται με την εμφάνισή του και κάνουν άθελά τους προσβλητικά σχόλια.

«Πολλές φορές, όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί και οι άνθρωποι με βλέπουν να φοράω ένα αμάνικο μπλουζάκι, με δείχνουν με το δάχτυλο και σχολιάζουν την εμφάνιση μου. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται άγνωστοι να με ρωτούν αν μπορούν να με χαϊδέψουν, σαν να είμαι σκύλος!», λέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.