Στην Άγκυρα σήμερα & αύριο ο Μ.Σχοινάς – Θα συναντηθεί με Μ.Τσαβούσογλου, Σ.Σοϊλού & Φ.Οκτάι

Θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει η Διεύθυνση ΕΕ του ΥΠΕΞ και ο Εθνικός Οργανισμός Erasmus της Τουρκίας

Στην Άγκυρα σήμερα & αύριο ο Μ.Σχοινάς – Θα συναντηθεί με Μ.Τσαβούσογλου, Σ.Σοϊλού & Φ.Οκτάι

Σήμερα και αύριο ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς θα βρίσκεται στην Άγκυρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και με τον Αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής, η επίσκεψη του Αντιπροέδρου Μ. Σχοινά, είναι ο τέταρτος σταθμός μιας περιοδείας σε χώρες εταίρους που είναι βασικές για να σταματήσει η εργαλειοποίηση των μεταναστών από το καθεστώς της Λευκορωσίας και στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της συνολικής συνεργασίας για τη μετανάστευση και την ασφάλεια.

Ο Μ. Σχοινάς θα μεταφέρει το μήνυμα ότι η διαχείριση της μετανάστευσης αποτελεί κοινή ευθύνη και κοινή προτεραιότητα τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και για την Τουρκία. Στην ‘Αγκυρα απόψε, ο Μ. Σχοινάς θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου και αύριο, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι και τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, ο Μ. Σχοινάς θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει η Διεύθυνση ΕΕ του Υπουργείου Εξωτερικών και ο Εθνικός Οργανισμός Erasmus της Τουρκίας για να τονίσει τη σύνδεση της Τουρκίας με το Horizon Europe, το Erasmus+ και το Solidarity Corps. Στη στρογγυλή τράπεζα θα συμμετάσχει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Φαρούκ Καϊμακτσί μαζί με Τούρκους και ξένους φοιτητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.