ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ το Σαββατοκύριακο για την κατάσταση στην Ουκρανία

Προκειμένου να «συζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις στην κατάσταση στην Ουκρανία»

Έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ το Σαββατοκύριακο για την κατάσταση στην Ουκρανία

Έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών των 27 χωρών της ΕΕ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο για το ουκρανικό.

Προκειμένου να «συζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις στην κατάσταση στην Ουκρανία», ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν σε ανάρτησή του στο Twitter, η χώρα του οποίου ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία της ΕΕ.

Η ευρωπαϊκή απάντηση στο ουκρανικό

«Πολλά θέματα θα περιλαμβάνονται στην ατζέντα, μεταξύ των οποίων η ευρωπαϊκή απάντηση στις επιπτώσεις στον ανθρωπιστικό τομέα και τον τομέα ασφαλείας, καθώς και τα αντίποινα», επεσήμανε κυβερνητική πηγή στο AFP.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεχωριστά ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν- Ιβ Λεντριάν δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter ότι στη σύνοδο θα εξεταστεί και πώς οι χώρες της ΕΕ μπορούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο όσους φεύγουν από την Ουκρανία. «Προφανώς οι Ευρωπαίοι θα είναι εκεί για να δείξουν αλληλεγγύη, να καλωσορίσουν τους πρόσφυγες», τόνισε ο Λεντριάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.