Ο Μ.Σαλβίνι επαναφέρει τους όρους «πατέρας» & «μητέρα»: «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να έχουν γονείς»

Ο Μ.Σαλβίνι επαναφέρει τους όρους «πατέρας» & «μητέρα»: «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να έχουν γονείς»

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι συνεχίζει τον πόλεμο κατά της παράνοιας και υπέρ της κοινής λογικής και αγνοώντας την απίθανη αρχή προστασίας της ιδιωτικής ζωής της χώρας διαγράφει τους όρους «Γονέας 1» και «Γονέας 2» στις ηλεκτρονικές ταυτότητες για τα παιδιά, αντικαθιστώντας τους με τους όρους που έχουν δημιουργηθεί από την ίδια την Φύση «Πατέρας» και «Μητέρα».

«Προχωράμε μπροστά» παρά την αντίθεση της ιταλικής αρχής που είναι αντίθετη με την αλλαγή, διεμήνυσε ο επικεφαλής της Λέγκας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σύμφωνα με το ANSA.

«Δεν υπάρχει κανένας εγγυητής ιδιωτικότητας που να μπορεί να αρνηθεί το δικαίωμα ενός παιδιού να έχει μητέρα και πατέρα» δήλωσε ο Σαλβίνι. Η Ιταλική Ένωση Δήμων, ANCI, εξέφρασε επίσης την αντίθεσή της στην πρόταση του υπουργού Εσωτερικών.

Από την πλευρά του, ο συναρμόδιος υπουργός Οικογένειας Λόρεντζο Φοντάνα, επίσης μέλος της Λέγκας, συνεχάρη τον επικεφαλής του κόμματός του. «Συγχαρητήρια Ματέο, προχωράς μπροστά στα σωστά πράγματα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σαλβίνι έχει δηλώσει ότι θέλει να προστατέψει και να ενισχύσει το θεσμό της ιταλικής οικογένειας και το κάνει πράξη.

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο ο Ιταλός ΥΠΕΣ είπε «Πληρώνομαι από τους πολίτες για να βοηθήσω τους νέους μας να αρχίσουν να κάνουν και πάλι παιδιά, όπως έκαναν πριν από λίγα χρόνια, και όχι για να ξεριζώσω τον ανθό της αφρικανικής νεολαίας για να αντικαταστήσει Ευρωπαίους που δεν κάνουν πια παιδιά…

Εσεις στο Λουξεμβούργο στην Ιταλία υπάρχει η ανάγκη να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κάνουν παιδιά. Δεν θέλουμε να έχουμε νέους σκλάβους για να αντικαταστήσουν τα παιδιά που δεν κάνουμε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά οι Βρυξέλλες και οι ιταλικοί δήμοι τον κατηγορούν γιατί συστάθηκε Υπουργείο που θα ασχολείται αποκλειστικά με την Οικογένεια στην Ιταλία και γιατί “σφράγισε” τα σύνορα της χώρας του ακολουθώντας πατριωτική πολιτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.