ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανία: Ένας νεκρός και 12 τραυματίες σε πυρκαγιά σε νοσοκομείο της πόλης Köln

Γερμανία: Ένας νεκρός και 12 τραυματίες σε πυρκαγιά σε νοσοκομείο της πόλης Köln

Πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε νοσοκομείο της Γερμανίας στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο, ενώ 12 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κι άλλοι 12 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε νοσοκομείο στην Κολωνία της Γερμανίας το πρωί της Δευτέρας, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός WDR επικαλούμενος την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, ορισμένοι ασθενείς και μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου υπέστησαν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

Προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του.

Η φονική πυρκαγιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο του κτιρίου σε έναν από τους θαλάμους και φαίνεται πως εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω του συστήματος παροχής οξυγόνου σε ασθενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πυροσβέστες κατόρθωσαν γρήγορα να σβήσουν τη φωτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.