Oμολογία Ζ.Κ.Γιούνκερ κόλαφος για τις ελληνικές πολιτικές ηγεσίες 2009-2019: «Ποδοπατήσαμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων»

Oμολογία Ζ.Κ.Γιούνκερ κόλαφος για τις ελληνικές πολιτικές ηγεσίες 2009-2019: «Ποδοπατήσαμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων»

Σε μία ομολογία σοκ προέβη πριν από λίγο ο απερχόμενος πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιουνκέρ ο οποίος παραδέχτηκε ότι τα μνημονιακά προγράμματα ποδοπάτησαν την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού ομολογώντας το έγκλημα σε βάρος ενός ολόκληρου κράτους για να μην πούμε ενός ολόκληρου έθνους.

Αλλά το κρίσιμο ερώτημα δεν αφορά τόσο τους δανειστές και τον Γιουνκέρ αλλά τις ελληνικές πολιτικές ηγεσίες από το 2009-2019, δηλαδή τις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου, του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα που επέτρεψαν το έγκλημα σε βάρος της χώρας και των πολιτών της, το οποίο προκάλεσε και την γεωστρατηγική έκλειψη, τουλάχιστον μερική, της Ελλάδας.

Κάνοντας τον απολογισμό της θητείας τοy μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργου, ενδεχομένως τελευταία φορά ως πρόεδρος της Κομισιόν, ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι «Πολύ συχνά ποδοπατήσαμε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τις αποτυχίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τα τελευταία πέντε χρόνια, ο πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε στο ζήτημα της Κύπρου καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν κατάφερε να συμβάλει για την επανένωση της χώρας, την αποτυχία υιοθέτησης μιας συμφωνίας για την τραπεζική ένωση και το γεγονός ότι δεν υπήρξε μια συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και την Ελβετία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.