Λιποθύμησε βουλευτής ενώ βρισκόταν στο βήμα του γερμανικού κοινοβουλίου (βίντεο)

Λιποθύμησε βουλευτής ενώ βρισκόταν στο βήμα του γερμανικού κοινοβουλίου (βίντεο)

Μπροστά στα μάτια των βουλευτών της ομοσπονδιακής βουλής, o Xριστιανοδημοκράτης βουλευτής, Mατίας Χάουερ έχασε σήμερα τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο βήμα εκφωνώντας την ομιλία του.

Ο 41χρονος Γερμανός βουλευτής άρχισε να μην νιώθει καλά, το δεξί χέρι του άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, έχασε τα λόγια του κι ήταν έτοιμος να καταρρεύσει.

Οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ορισμένοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

«Καθίστε. Ξαπλώστε!», του λέει ο πρώτος βουλευτής που βρέθηκε δίπλα του. Ο 41χρονος Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής ξάπλωσε στο πάτωμα και εκεί παρέμεινε για αρκετή ώρα.

«O πρόεδρος της Βundestag, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διέκοψε τις εργασίες της ομοσπονδιακής βουλής και κάλεσε τους βουλευτές να εκκενώσουν την αίθουσα», όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=BfHYD80ninA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία ώρα αργότερα, ο Ματίας Χάουερ αισθανόταν καλά και εθεάθη να παρακολουθεί στα κοινοβουλευτικά έδρανα τις ομιλίες των συναδέλφων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.