ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Ελλάδα ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους παράνομους μετανάστες Φιλίπο Γκράντι – Θα επισκεφτεί τη Λέσβο

Στην Ελλάδα ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους παράνομους μετανάστες Φιλίπο Γκράντι – Θα επισκεφτεί τη Λέσβο

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φιλίπο Γκράντι θα επισκεφθεί τη Λέσβο και την Αθήνα αύριο Τετάρτη 27η και μεθαύριο Πέμπτη 28η Νοεμβρίου 2019, αναφέρει ανακοίνωση των υπηρεσιών του.

Ο κ. Γκράντι προγραμματίζεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Θα συμμετάσχει σε συζήτηση κατά τη διάρκεια κοινής συνεδρίασης δύο Επιτροπών της Βουλής, θα συναντηθεί με δημάρχους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στέγασης ESTIA, με μέλη διπλωματικών αποστολών και στελέχη άλλων υπηρεσιών του ΟΗΕ, με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών και φορείς που συμμετέχουν στις προσπάθειες για την παροχή ανθρωπιστικής υποστήριξης, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Στη Λέσβο ο Ύπατος Αρμοστής σκοπεύει να δει από κοντά τις συνθήκες διαβίωσης των αιτούντων άσυλο και των αλλοδαπών και να συζητήσει «για τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αρχές και η κοινωνία των πολιτών» για να ανταποκριθούν στην προσφυγική κρίση, συνεχίζει το κείμενο. O κ. Γκράντι θα μεταβεί επίσης σε κέντρο μη τυπικής εκπαίδευσης, που λειτουργεί η οργάνωση ΜΕΤΑδραση, εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας (ΥΑ).

Ο κ. Γκράντι θα συνοδεύεται από τη διευθύντρια του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης της ΥΑ Πασκάλ Μορό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή θα είναι η τρίτη επίσημη επίσκεψή του κ. Γκράντι στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.