ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεξιά οργή στην Ιταλία: «Η Γερμανία πλούτισε στους ώμους μας – Μέχρι και η Βενεζουέλα μας βοήθησε»

Δεξιά οργή στην Ιταλία: «Η Γερμανία πλούτισε στους ώμους μας – Μέχρι και η Βενεζουέλα μας βοήθησε»

Η δεξιά στην Ιταλία βλέπει εν μέσω κορωνοϊού τις θέσεις της για την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβεβαιώνονται με το χειρότερο τρόπο, αφού το Βερολίνο, που ασκεί σημαντικό έλεγχο στην ΕΕ, σε ένα ρεσιτάλ αναλγησίας προσπαθεί να επιβάλλει στην Ιταλία μνημόνια, εν μέσω πανδημίας και ανθρωπιστικής καταστροφής!

Η Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτιδα του εθνικού συντηρητικού κόμματος «Αδελφοί της Ιταλίας», έκανε μάλιστα πριν λίγες ώρες παρέμβαση σε ΜΜΕ, όπου ξεκαθάρισε με άμεσο τρόπο, πως όλα θα αλλάξουν στο μέλλον στην Ευρώπη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε τα εξής:

‘«Δεν ζητάμε δώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τη Γερμανία, είμαστε συνηθισμένοι να δουλεύουμε και να μην ζητάμε ελεημοσύνη. Η αλήθεια είναι μία, η Γερμανία έχει πλουτίσει στους ώμους μας. Θέλουμε τα χρήματά μας πίσω!’»

Ο Ματέο Σαλβίνι πήρε την ‘«σκυτάλη» μετά από λίγες ώρες και είπε τα εξής:

«Η ΕΕ και η Γερμανία δεν έδωσαν καμία βοήθεια. Φθάσαμε στο σημείο να μας στέλνουν υλικά η Αλβανία και η Βενεζουέλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργή των πολιτών στην Ιταλία με την Ευρωπαϊκή Ένωση ξεχειλίζει καθώς βλέπουν πως ο βοράς, με μπροστάρη τη Γερμανία, όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά πάει να επιβάλλει και νέα μνημόνια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.