Σήμερα η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομάδας MED 7

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομάδας MED 7

Τηλεδιάσκεψη των υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομάδας MED 7 θα γίνει σήμερα.

Η τηλεδιάσκεψη των επτά χωρών (Πορτογαλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα), θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι και θα συμμετάσχει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η τηλεδιάσκεψη θα προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής των Med7, που θα διοργανώσει η Γαλλία το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, θα συζητηθούν θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου ανάκαμψης της Ευρώπης και της εξόδου από την κρίση. Επίσης, στη θεματολογία βρίσκεται το Μέλλον της Ευρώπης και τα διδάγματα, που προέκυψαν από την κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος της τηλεδιάσκεψης, όπως επισημαίνεται, θα υιοθετηθεί Κοινή Δήλωση – Διακήρυξη, στην οποία θα επισημαίνεται ότι ο ευρωπαϊκός συντονισμός και η αλληλεγγύη είναι τα καλύτερα πλεονεκτήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Στο κείμενο της Δήλωσης θα περιλαμβάνεται ειδική αναφορά για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.