ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

M. Σεντένο: «Η ΕΕ είναι σε βαθιά ύφεση»

M. Σεντένο: «Η ΕΕ είναι σε βαθιά ύφεση»

Ο πρόεδρος του Eurogroup, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης υπογράμμισε επίσης την ανάγκη για πολιτική δράση η οποία θα στηρίξει την ανάκαμψη σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ έκανε λόγο για «βαθιά ύφεση» στην ΕΕ

Αναφορικά με την Ελλάδα, ο επικεφαλής της ευρωομάδας είπε ότι πρόκειται για δύσκολη περίοδο και για την ελληνική οικονομία, εξαίροντας ωστόσο την αποφασιστική και κατάλληλη απάντηση των ελληνικών αρχών. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόσο ο Μάριο Σεντένο όσο και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πάολο Τζεντιλόνι είπαν ότι «η Ελλάδα θα επωφεληθεί από την ίδια ευελιξία όπως και τα άλλα μέλη της ευρωζώνης».

Σχετικά με την Ισπανία και την Κύπρο, ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε ότι «κατανοούμε πλήρως πως αυτοί είναι πολύ δύσκολοι καιροί, αλλά εκφράσαμε τα συγχαρητήριά μας και τις δύο χώρες για την αντίδρασή τους στην πανδημία και είμαι βέβαιος ότι τα μέτρα που αποφάσισαν οι αρχές αλλά και οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια θα τις βοηθήσουν να αντέξουν στο σημερινό σοκ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Μάριο Σεντένο ενημέρωσε επισήμως τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup λέγοντας ότι «όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.