ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανία: Βουλευτής του AfD με μάσκα αερίων στη Βουλή – Στηλίτευσε τις απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Γερμανία: Βουλευτής του AfD με μάσκα αερίων στη Βουλή – Στηλίτευσε τις απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να επιβάλει παντού την υποχρεωτική χρήση μάσκας, είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους Γερμανούς πολίτες.

Έτσι, ο 30χρονος βουλευτής Στεφαν Λεβ του κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία», προσήλθε στην συνεδράιση του κοινοβουλίου της Βαυαρίας, φορώντας μάσκα αερίων.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», ο βουλευτής αντιτίθεται στο αίτημα της κυβέρνησης για υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε δημόσιους χώρους.

Προτού προλάβει να ξεκινήσει την ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της τοπικής βουλής, Αλεξάντερ Χολντ, τον σταμάτησε λέγοντάς του:

«Αξιότιμο μέλος, πρέπει να σας ζητήσω να βγάλετε τη μάσκα σας προτού ξεκινήσετε εδώ την ομιλία σας».

Τότε ο βουλευτής του AfD και πρώην αστυνομικός του είπε δικαιολογώντας την πράξη του:

«Πρέπει να φοράμε μάσκα». Στη συνέχεια ξεκίνησε την ομιλία του .

«Δεν πρόκειται να παίξω παιχνίδια μαζί σου εδώ», τον διέκοψε τότε ο 58χρονος Χολντ και τον κατηγόρησε ότι ήθελε να γελοιοποιήσει την τοπική βουλή.

«Φορέστε μία μάσκα για να καλύψετε το στόμα και τη μύτη, όχι όμως μια αποκριάτικη μάσκα, ή οτιδήποτε άλλο», του είπε με αυστηρό τόνο.

«Τηρώ την υποχρέωση να φοράω μάσκα», τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής του AfD.

Τότε ο αντιπρόεδρος της τοπικής βουλής του πήρε το λόγο και τον έδωσε σε άλλο βουλευτή, δείχνοντας πως ούτε στη Γερμανία υπάρχει χώρος στον πολιτικό διάλογο για αντίθετες απόψεις σχετικά με τον κορωνοϊό, από αυτές του ΠΟΥ, των φαρμακευτικών και του Μπιλ Γκέιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=niqlM3EKtG8&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.