Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που κανόνισε σεξουαλικό πάρτι στις Βρυξέλλες

Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που κανόνισε σεξουαλικό πάρτι στις Βρυξέλλες

Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Ζάγιερ Γιόζεφ, ήταν αυτός που συμμετείχε σε σεξουαλικό πάρτι στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, την περασμένη Παρασκευή, η αστυνομία στις Βρυξέλλες διέλυσε σεξουαλικό πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν 25 άτομα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί διπλωμάτες, αλλά και ένας ευρωβουλευτής. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ, παραδέχθηκε ότι κι εκείνος συμμετείχε στο εν λόγω πάρτι.

«Εφημερίδα του βελγικού Τύπου ανέφερε ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή, όπου ήμουν παρών» σημειώνει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Euronews, τονίζοντας: «Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών. Προσφέρθηκα στους αστυνομικούς να κάνω ναρκοτέστ, αλλά δεν δέχθηκαν. Η αστυνομία είπε ότι βρήκε ένα χάπι ”έκσταση”. Δεν είναι δικό μου, δεν ξέρω ποιος και πώς το τοποθέτησε εκεί».

Ζητώντας «συγγνώμη» που παραβίασε τα μέτρα περιορισμού λόγω κορωvοϊού, ο Ζάγιερ Γιόζεφ επεσήμανε ότι ήταν «ανεύθυνο» από μέρους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή ο Γιόζεφ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.