ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: «Οφείλουμε να διασφαλίσουμε ταχύτητα και επάρκεια εμβολίων»

Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: «Οφείλουμε να διασφαλίσουμε ταχύτητα και επάρκεια εμβολίων»

Τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Σε αυτή συζητήθηκαν η επιδημιολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η επίδραση των νέων μεταλλάξεων του ιού. Επιπλέον, τέθηκε επί τάπητος η επικείμενη εξέταση των αιτημάτων για την έγκριση νέων εμβολίων (AstraZeneca και Sputnik-V), καθώς και η στρατηγική εμβολιασμών που εφαρμόζεται στα κράτη μέλη. Τέλος, συζητήθηκαν μέτρα που θα κρατήσουν τα σύνορα ανοιχτά, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την πραγματοποίηση μόνο των απαραίτητων ταξιδιών.

https://twitter.com/vonderleyen/status/1352549669495308289

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η υγειονομική κατάσταση στην Ευρώπη παραμένει πολύ σοβαρή. Υπάρχει λόγος να ελπίζουμε χάρη στα εμβόλια και οφείλουμε να διασφαλίσουμε ταχύτητα και επάρκεια στη διανομή τους. Αλλά υπάρχει και λόγος να ανησυχούμε από τις μεταλλάξεις του ιού. Είναι απαραίτητο να ενθαρρύνουμε μονάχα τα απαραίτητα ταξίδια, τόσο ανάμεσα στις χώρες, όσο και εντός αυτών. Πρέπει να παραμείνουμε εστιασμένοι στον στόχο και αποφασισμένοι να δώσουμε απαντήσεις» ανέφερε στο μήνυμά της η πρόεδρος της Κομισιόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.