ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκίνησε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ – Γύρω από το πιστοποιητικό εμβολιασμού οι συζητήσεις

Ξεκίνησε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ – Γύρω από το πιστοποιητικό εμβολιασμού οι συζητήσεις

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ΕΕ, με τις συζητήσεις να περιστρέφονται γύρω από τον κορωνοϊό και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Η τηλεδιάσκεψη των 27 της ΕΕ για τον συντονισμό για τον κορωνοϊό, υπό τον Σαρλ Μισέλ μόλις ξεκίνησε. Πρώτα, η ανταλλαγή απόψεων με τον Νταβίντ Σασόλι», ενημέρωσε ο Barend Leyts.

Στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθούν τρόποι για την ενίσχυση των εκστρατειών εμβολιασμού, καθώς οι 27 χώρες μέλη υπολείπονται χωρών όπως το Ισραήλ και η Βρετανία στην κούρσα για τον εμβολιασμό των πληθυσμών τους κατά της Covid-19.

Όπως ενημέρωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ένα από τα θέματα στο τραπέζι είναι βρεθεί μια κοινή προσέγγιση στα πιστοποιητικά εμβολιασμού, καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε με ανάρτησή της στο τουίτερ η Πρόεδρος της Κομισιόν θα ζητήσει από τους ηγέτες της ΕΕ:

  • Την υποστήριξη της ΗΕRA για ισχυρή απάντηση στις μεταλλάξεις
  • Την εφαρμογή της σύστασης για περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία
  • Την εξεύρεση μιας κοινής προσέγγισης στα πιστοποιητικά εμβολιασμού, καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.