ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βόμβα» Bloomberg: Τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες πληρώνουν ήδη με ρούβλια τη Ρωσία – Άλλες δέκα άνοιξαν λογαριασμό

Η ΕΕ ανακοινώνει ότι «είμαστε έτοιμοι» αλλά...

«Βόμβα» Bloomberg: Τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες πληρώνουν ήδη με ρούβλια τη Ρωσία – Άλλες δέκα άνοιξαν λογαριασμό

Το Bloomberg δημοσίευσε πριν από λίγο άρθρο το οποίο αναφέρει ότι ήδη ευρωπαϊκές χώρες έχουν ξεκινήσει να πληρώνουν σε ρούβλια τη Ρωσία. 

Σύμφωνα λοιπόν με το κορυφαίο διεθνές οικονομικό δίκτυο ενημερώσεις, 4 «ευρωπαίοι αγοραστές», ήδη εξοφλούν σε ρούβλια τις ποσότητες φυσικού αερίου που παίρνουν από τη Ρωσία!

Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπάρχουν άλλες 10 χώρες που ήδη έχουν ανοίξει λογαριασμό σε ρούβλια για να εξοφλούν την Ρωσία για το φυσικό αέριο που τους δίνει!

Μέχρι στιγμής φυσικά δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση από την Κομισιόν. Άλλωστε το δημοσίευμα έγινε πριν από λίγο.

Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου δεν αναμένεται να κοπεί το φυσικό αέριο σε άλλη χώρα, καθώς δεν θα έχουν λήξει τα συμβόλαια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβόλαιο της Ελλάδας λήγει περίπου στις 20 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.