ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δικηγόρος Α.Γεωργούλη: «Δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της δικογραφίας»

Μετά την άρση της ασυλίας του

Δικηγόρος Α.Γεωργούλη: «Δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της δικογραφίας»

Η άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη ολοκληρώθηκε σήμερα (01.06.2023) και πλέον αναμένεται να κληθεί από τις αρχές για να καταθέσει. 

Σε δήλωση της, η δικηγόρος του, Ματίνα Μαλλά, τονίζει ότι ο Αλέξης Γεωργούλης δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της καταγγελίας, αλλά μόνο την υπάρξη της καταγγελίας σε βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Αναλυτικά η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, Ματίνα Μαλλά, αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία της άρσης της ευρωβουλευτικής ασυλίας του κυρίου Γεωργούλη, κατόπιν της επικύρωσης της απόφασης της επιτροπής νομικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου στην Ολομέλεια. Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς οι ενέργειες που έγιναν απο πλευράς μας για επιτάχυνση της διαδικασίας τελεσφόρησαν, και συνεπώς, μπορούμε να ελπίζουμε στη σύντομη κλήση του κυρίου Γεωργούλη από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας και να παρέχει εξηγήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζω ότι μέχρι σήμερα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας και γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη μιας καταγγελίας, χωρίς ουδέποτε να εχει ενημερωθεί επισήμως απο τις αρχές. Σημειωτέον είναι ότι λόγω της σύμφωνης γνώμης του ίδιου του κυρίου Γεωργούλη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο, μια κατά κανόνα χρονοβόρα διαδικασία, όπως είναι αυτή της άρσης της ασυλίας, συντμήθηκε αισθητά, γεγονός που αποτελεί ευτυχή εξέλιξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.