ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Δουβλίνο: Μεγάλη διαδήλωση κατά των μεταναστευτικών πολιτικών – Ηχηρό «όχι» από τους Ιρλανδούς στην παράνομη μετανάστευση

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης από νωρίς το απόγευμα

Δουβλίνο: Μεγάλη διαδήλωση κατά των μεταναστευτικών πολιτικών – Ηχηρό «όχι» από τους Ιρλανδούς στην παράνομη μετανάστευση

Σήμερα το απόγευμα, ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε στον Κήπο της Μνήμης στο βόρειο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια κινήθηκε προς την οδό O’Connell και το Τελωνείο, διαδηλώνοντας εναντίον της παράνομης μετανάστευσης στην Ιρλανδία.

Οι διαδηλωτές επέδειξαν πινακίδες με συνθήματα όπως «Η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς», «Ιρλανδικά πολιτικά δικαιώματα», «Μαζικές απελάσεις», «Οι οικονομικοί μετανάστες δεν είναι πρόσφυγες» και «Η Ιρλανδική ζωή έχει σημασία».

Πολιτικά κόμματα της ιρλανδικής δεξιάς και εξέχοντες προσωπικότητες του χώρου συμμετείχαν ενεργά, με διαδηλωτές να παρελαύνουν πίσω από πανό του Εθνικού Κόμματος και άλλων κομμάτων.

Η ιρλανδική Αστυνομία είχε έντονη παρουσία, διατηρώντας την τάξη και διαχωρίζοντας τις αντίπαλες ομάδες, καθώς μια μικρότερη διαδήλωση ακροαριστερών ομάδων διεξαγόταν παράλληλα.

Η παράνομη μετανάστευση έχει γίνει μείζον θέμα στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ιρλανδίας το διάστημα, λόγω κυβερνητικών αποφάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.