ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H EE αντικαθιστά τις ΗΠΑ στην χρηματοδότηση της Ουκρανίας: Μετά τον εκβιασμό στην Ουγγαρία «πέρασαν» τα 50 δισ. ευρώ βοήθεια στον Ζελένσκι

Σ.Μισέλ: «Αναλαμβάνουμε ηγετικό ρόλο στην στήριξη της Ουκρανίας»

H EE αντικαθιστά τις ΗΠΑ στην χρηματοδότηση της Ουκρανίας: Μετά τον εκβιασμό στην Ουγγαρία «πέρασαν» τα 50 δισ. ευρώ βοήθεια στον Ζελένσκι

H EE αντικαθιστά όπως φαίνεται τις ΗΠΑ στην χρηματοδότηση της Ουκρανίας καθώς μετά τον εκβιασμό στην Ουγγαρία, για καταστροφή της οικονομίας της, οι 27 ηγέτες «συμφώνησαν» να δοθεί στον Β.Ζελένσκι η βοήθεια των 50 δισ. ευρώ!

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί η δήλωση του Σαρλ Μισέλ, ότι η ΕΕ αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο σε στηρίξει την Ουκρανίας!

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ανέφερε πως «και οι 27 ηγέτες συμφώνησαν σε ένα πρόσθετο πακέτο στήριξης ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ουκρανία στο πλαίσιο του προϋπολογισμού της ΕΕ.

Αυτό εξασφαλίζει σταθερή, μακροπρόθεσμη και προβλέψιμη χρηματοδότηση για την Ουκρανία. Η ΕΕ αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και ευθύνη για τη στήριξη της Ουκρανίας- γνωρίζουμε τι διακυβεύεται».

Βέβαια, μεγάλο μέρος της βοήθειας θα πάει για πληρωμές των δημοσίων υπαλλήλων της Ουκρανίας και ένα εξίσου μεγάλο μέρος της θα καταλήξει στις «τσέπες» των γνωστών επιτήδειων στο Κίεβο.

Η δικαιολογία για την γενναία αυτή χρηματοδότηση είναι ότι θα «πέσει» η Ευρώπη αν «πέσει»… η Ουκρανία.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσουν «καλά» στις Βρυξέλλες αν οι ρωσικές στρατιές «πατήσουν» το καθεστώς του Κιέβου και επιβάλουν συνθήκες με ταπεινωτικούς όρους.

Βέβαια, όλα αυτά θα συμβαίνουν μέχρι με τον επόμενο Νοέμβριο-Ιανουάριο, καθώς όλα θα αλλάξουν αν κερδίσει ο Ν.Τραμπ ή οποιοσδήποτε άλλος εκ των Ρεπουμπλικανών, τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Οι Financial Times επικαλούμενοι έγγραφο της ΕΕ, αποκάλυψα πριν τρεις μέρες πως η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδίαζε να προκαλέσει οικονομική καταστροφή στην Ουγγαρία εάν διατηρούσε το βέτο της για την χρηματοδότηση της Ουκρανίας με 50 δισ. ευρώ από τις «τσέπες» των Ευρωπαίων φορολογουμένων κατά την σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες την 1η Φεβρουαρίου 2024.

50 δισεκατομμύρια € τα οποία θα λείψουν από τους εξαντλημένους προϋπολογισμούς των ευρωπαϊκών κρατών, τα οποία με τη σειρά τους θα φροντίσουν να τα αναπληρώσω από τα εισοδήματα των Ευρωπαίων πολιτών.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εισοδήματα, τα οποία έχουν υποστεί μεγάλη καθίζηση από τον υπερπληθωρισμό των τελευταίων δύο ετών και από την καταστροφή της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.