ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμπάργκο της ΕΕ στο ρωσικό φυσικό αέριο ζητά η Ουκρανία και τη ζημιά να την πληρώσουν οι Ευρωπαίοι!

Το Κίεβο ζητά από τις Βρυξέλλες να… σκληρύνουν και άλλο την στάση τους

Εμπάργκο της ΕΕ στο ρωσικό φυσικό αέριο ζητά η Ουκρανία και τη ζημιά να την πληρώσουν  οι Ευρωπαίοι!

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται για πάνω από τέσσερις μήνες, το Κίεβο ζητά από την ΕΕ να σκληρύνει και άλλο την στάση της απέναντι στην Ρωσία και φυσικά τη ζημιά να την πληρώσουν οι Ευρωπαίοι.

Ο επικεφαλής του γραφείου του Βολοντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε ότι οι διεθνείς κυρώσεις θα πρέπει να είναι πιο επιθετικές και να περιλαμβάνουν εμπάργκο της ΕΕ επί του ρωσικού φυσικού αερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η σύνοδος κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) θα πρέπει να απαντήσει στα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο. Οι κυρώσεις θα πρέπει να είναι πιο επιθετικές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, σε μήνυμα του στο Telegram. «Ένα εμπάργκο στις εξαγωγές χρυσού είναι θεμιτό, αλλά ένα εμπάργκο στο φυσικό αέριο είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται στο νέο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ» πρόσθεσε ο Αντρίι Γερμάκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.