ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέμβαση στην Ουκρανία: Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής ΕΕ – ΝΑΤΟ

Αν και εφόσον «κλειδώσει» θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες

Επέμβαση στην Ουκρανία: Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής ΕΕ – ΝΑΤΟ

Τις προσεχείς ημέρες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής ΕΕ – ΝΑΤΟ για ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκτακτη Σύνοδος, αν και εφόσον «κλειδώσει» θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες και θα είναι παρόντες όλοι οι ηγέτες της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας.

Μεταξύ αυτών και ο Αμερικανός πρόεδρος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προετοιμασία ταξιδιού – «αστραπή» του Τζο Μπάιντεν στην Ευρώπη τα επόμενα 24ωρα.

Οι διαβουλεύσεις σε διπλωματικό επίπεδο είναι πυρετώδεις και δεν αποκλείεται να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνουμε πως η Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (14/03) ότι εγκρίθηκε από τους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ (COREPER II) το 4ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας κάνοντας λόγο για ιστορική στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.