ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εύα Καϊλή: Αιφνιδιαστική κλήση της για συμπληρωματική κατάθεση – Αναβολή στο αίτημα του Φραντσέσκο Τζόρτζι για αποφυλάκιση

Η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις 19 Ιανουαρίου

Εύα Καϊλή: Αιφνιδιαστική κλήση της για συμπληρωματική κατάθεση – Αναβολή στο αίτημα του Φραντσέσκο Τζόρτζι για αποφυλάκιση

Η Εύα Καϊλή κλήθηκε για νέα συμπληρωματική κατάθεση, σχετικά με την υπόθεση «QatarGate».

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Πηγές από τις Βρυξέλλες εκτιμούν ότι η αιφνιδιαστική κλήση της Εύας Καϊλή σχετίζεται με νέες πληροφορίες που έχουν προκύψει από τις έρευνες για το σκάνδαλο διαφθοράς.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών, η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις 19 Ιανουαρίου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι η προφυλάκισή της.

Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση σε φυλακές του Βελγίου πάνω από ένα μήνα, στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για την υπόθεση διαφθοράς του Ευρωκοινοβουλίου από το Κατάρ.

Αναβολή για τις 26 Ιανουαρίου πήρε το αίτημα του Φραντσέσκο Τζόρτζι για την αποφυλάκισή του, όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών.

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύντροφος της Εύας Καϊλή και δεξί χέρι του Αντόνιο Παντσέρι, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου (Chambre du Conseil), ώστε, όπως προβλέπει η διαδικασία, να αποφασιστεί η συνέχιση της προφυλάκισής του για έναν ακόμη μήνα ή η αποφυλάκισή του με ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου αναβλήθηκε για τις 26 Ιανουαρίου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.