ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εύα Καϊλή: «Προς κατάργηση η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα» λένε οι συνήγοροί της

«Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φρατζέσκο Τζόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία»

Εύα Καϊλή: «Προς κατάργηση η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα» λένε οι συνήγοροί της

Μαζί με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι μένει η Εύα Καϊλή ενώ έχει ήδη υποβληθεί αίτημα στις αρχές να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι που της έχουν επιβληθεί.

«Η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της» αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

Όπως επισημαίνουν «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

«Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φρατζέσκο Τζιόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία» καταλήγει η δήλωση των δύο δικηγόρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.