ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο έγκλημα των Τεμπών (βίντεο)

«Το Ευρωκοινοβούλιο θρηνεί με τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων», δήλωσε η Ρομπέρτα Μέτσολα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο έγκλημα των Τεμπών (βίντεο)

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα κάλεσε τους ευρωβουλευτές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ζωών που χάθηκαν πρόσφατα στη θάλασσα και στο έγκλημα των Τεμπών, κατά την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας στο Στρασβούργο.

Με περισσότερες ζωές να χάνονται στη θάλασσα τις τελευταίες εβδομάδες, η πρόεδρος Ρ. Μέτσολα κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να ανταποκριθούν στις φιλοδοξίες του Κοινοβουλίου και να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα.

Μιλώντας για το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, η πρόεδρος του ΕΚ ανέφερε ότι το κοινοβούλιο θρηνεί με τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων. Η ΕΕ είναι έτοιμη να βοηθήσει όπως απαιτείται, προσέθεσε.

Επίσης, σημείωσε ότι η πρωτοβουλία του ΟΗΕ για τα σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα, η οποία θα μπορούσε να λήξει την επόμενη εβδομάδα, έδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε τρόφιμα και βασικές προμήθειες από την Ουκρανία, συμπληρώνοντας ότι το κοινοβούλιο ζητεί να ανανεωθεί το συντομότερο δυνατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.