ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανός ΥΠΟΙΚ: Προγραμματίζει μια επικείμενη επίσκεψη στο Κίεβο

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις με τον Ουκρανό συνάδελφό μου για το θέμα αυτό», τόνισε ο Κ.Λίντνερ 

Γερμανός ΥΠΟΙΚ: Προγραμματίζει μια επικείμενη επίσκεψη στο Κίεβο

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Κ.Λίντνερ (FDP) θέλει να ταξιδέψει σύντομα στην Ουκρανία. 

Στην καλοκαιρινή συνέντευξη στο ARD την Κυριακή, είπε όταν ρωτήθηκε πότε θα πάει στο Κίεβο:

«Τώρα στα τέλη του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με τον Ουκρανό συνάδελφό μου για το θέμα αυτό».

Τον Μάιο, ο Κ.Λίντνερ είχε ήδη προσφέρει στον ομόλογό του στην Ουκρανία μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα Κίεβο. Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με δική του δήλωση, είχε προτείνει στον υπουργό Οικονομικών Σεργκέι Μαρτσένκο να έρθει αν μια επίσκεψη θα ήταν χρήσιμη.

Τον Μάιο, η υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock (Πράσινοι) ήταν το πρώτο μέλος της γερμανικής κυβέρνησης που επισκέφθηκε το Κίεβο από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης, ενώ έκτοτε ακολούθησαν αρκετοί άλλοι υπουργοί. Τον Ιούνιο, ο καγκελάριος Olaf Scholz (SPD) ταξίδεψε στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.