ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είπε ότι ο Φρέντι Μπελέρης «έχει αποφυλακιστεί»

«Η αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Αλβανία παρακολουθεί στενά την κατάσταση» δήλωσε για το θέμα ο Σαρλ Μισέλ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είπε ότι ο Φρέντι Μπελέρης «έχει αποφυλακιστεί»

Μπορεί ο Φρέντι Μπελέρης να πανηγυρίζει τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας μέσα από τη φυλακή, ωστόσο η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, απάντησε πως είναι ενημερωμένη και ότι «έχει αποφυλακιστεί», παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός παραμένει ακόμη στις φυλακές.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, τέθηκε το ζήτημα του Φρέντι Μπελέρη με την παρακάτω ερώτηση

«Υπήρξε ένταση το ΣΚ μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, ύστερα από τη σύλληψη υποψήφιου Δημάρχου στην πόλη της Χειμάρρας. Γνωρίζετε το περιστατικό; Σας ενημέρωσε η ελληνική κυβέρνηση; Ποια είναι η αντίδρασή σας; Συνάδει αυτή η σύλληψη με το κράτος Δικαίου και τις ευρωπαϊκές αξίες, δεδομένου ότι η Αλβανία είναι υποψήφια προς ένταξη χώρα στην ΕΕ;».

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Σαρλ Μισέλ λέγοντας πολύ σύντομα πως «ήμουν σε επαφή με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα αυτό. Η αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Αλβανία παρακολουθεί στενά την κατάσταση και έχω λάβει τις πληροφορίες ότι κέρδισε τις εκλογές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ, η Πρόεδρος της Κομισιόν απάντησε: «Ναι έχω ενημερωθεί. Ο υποψήφιος έχει αποφυλακιστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.