ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναφορά για «διωγμό της Ε.Τουλουπάκη» στο ψήφισμα της Ευρωβουλής για την καταδίκη της Ελλάδας αναφορικά με το Κράτος Δικαίου

Μια δύσκολη ώρα για την κυβέρνηση

Αναφορά για «διωγμό της Ε.Τουλουπάκη» στο ψήφισμα της Ευρωβουλής για την καταδίκη της Ελλάδας αναφορικά με το Κράτος Δικαίου

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου το ψήφισμα για την καταδίκη της Ελλάδας αναφορικά με το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου, θέτοντας τη χώρα μας αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της περικοπής ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Στο εν λόγω ψήφισμα, που απόρριψη των πεπραγμένων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γίνεται, μεταξύ άλλων, αναφορά στην φίμωση των ΜΜΕ, το  μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών, την αστυνομική βία και τη μεταχείριση μεταναστών, ενώ επισημαίνεται και η περίπτωση των πειθαρχικών διώξεων κατά της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, η οποία στις 4/3/23 αθωώθηκε, τελικά, από το ειδικό δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, το ψήφισμα «καταδικάζει απερίφραστα τον εκφοβισμό και την παρενόχληση κατά δικαστικών λειτουργών που άσκησαν έλεγχο στην κυβέρνηση, όπως η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, και ο Χρήστος Ράμμος, επικεφαλής της ΑΔΑΕ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.