ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

M.Bέμπερ: Εγκωμιάζει τον Κ.Μητσοτάκη παρά την κατακραυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου

«Έχουν γίνει 7 διαδοχικές συζητήσεις στο ΕΚ. Προφανώς, πρόκειται για κομματική πολιτική κατάχρηση ζητημάτων Κράτους Δικαίου»

M.Bέμπερ: Εγκωμιάζει τον Κ.Μητσοτάκη παρά την κατακραυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάμνφρεντ Βέμπερ έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη παρά την κατακραυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου.

Ο Βέμπερ τόνισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση εφάρμοσε μεταρρυθμίσεις για να εγγυηθεί το Κράτος Δικαίου, την ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα. Οπότε, δεν υπάρχει αμφιβολία για την καλή κατεύθυνση στην Ελλάδα»!

«Έχουν πολλά να κάνουν για να εγγυηθούν την ελευθερία των ΜΜΕ και να εγγυηθούν όλο το σύστημα που βασίζεται στο Κράτος Δικαίου σε ορισμένες από τις χώρες στις οποίες κυβερνούν. Άρα, η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο και η Νέα Δημοκρατία κάνει καλή δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Βέμπερ δήλωσε: «Έχουν γίνει 7 διαδοχικές συζητήσεις στο ΕΚ. Προφανώς, πρόκειται για κομματική πολιτική κατάχρηση ζητημάτων Κράτους Δικαίου. Και πρέπει να πω: Σταματήστε το. Βλάπτετε το Κράτος Δικαίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.