ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Ντιρεκτίβα» από Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Μαζί με την Ουκρανία χωρίς “ίσως” και “αλλά”»

«Η Ουκρανία πρέπει να υπερισχύσει των επιθέσεων από την Ρωσία»

«Ντιρεκτίβα» από Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Μαζί με την Ουκρανία χωρίς “ίσως” και “αλλά”»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε σήμερα, ενόψει της συνόδου κορυφής ΕΕ – Ουκρανίας την ερχόμενη εβδομάδα, ότι το Κίεβο έχει την απόλυτη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέφερε επίσης ότι η Ουκρανία πρέπει να υπερισχύσει των επιθέσεων από την Ρωσία για να υπερασπιστεί τις «ευρωπαϊκές αξίες».

«Βρισκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας χωρίς “ίσως” και “αλλά”», είπε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε ομιλία της σήμερα σε εκδήλωση του κόμματός της, των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

«Η Ουκρανία αγωνίζεται για τις κοινές αξίες μας, αγωνίζεται για τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των αρχών της Δημοκρατίας και αυτός είναι ο λόγος που η Ουκρανία πρέπει να κερδίσει αυτό τον πόλεμο», είπε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και οι επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχεδιάζουν μια σύνοδο κορυφής ΕΕ – Ουκρανίας στις 3 Φεβρουαρίου.

«Καμία επιστροφή στην εξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα»

Στη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έκανε έκκληση για την μετάβαση της Γερμανίας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για περιβαλλοντικούς λόγους και για να μειώσει τα έσοδα της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορεί να υπάρξει καμία επιστροφή στην εξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», είπε η πρόεδρος της Κομισιόν στην εκδήλωση του κόμματός της.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.