Την περασμένη Παρασκευή οι ηγέτες του EUMED9 συναντήθηκαν στην ισπανική πόλη Αλικάντε καθώς έψαχναν λύση για το φυσικό αέριο.

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας σκεφτόταν όμως λίγο έως πάρα πολύ το Μουντιάλ, και όπως αποδείχθηκε είδε και κάποιες φάσεις από το κρίσιμο ματς με την Βραζιλία παρέα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του το βράδυ της Παρασκευής στη σύνοδο κορυφής των μεσογειακών χωρών της ΕΕ, αφού η χώρα του νίκησε τη Βραζιλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022. «Το συναίσθημα είναι φανταστικό» δήλωσε στο Reuters, αποκαλύπτοντας ότι μαζί του ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Παρακολουθήσαμε λίγο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολουθήσαμε τα πέναλτι στο κινητό μου. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, γελώντας στο Reuters.

Μαζί του ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!