ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Qatar Gate: Εκτός φυλακής ο Νικολό Φίγκα-Ταλαμάνκα

Ο Νικολό Φίγκα Ταλαμάνκα στα τέλη Δεκεμβρίου του 2022, είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου

Qatar Gate: Εκτός φυλακής ο Νικολό Φίγκα-Ταλαμάνκα

Ο Νικολό Φίγκα Ταλαμάνκα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ANSA.

Ο Νικολό Φίγκα Ταλαμάνκα, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2022, είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου των Βρυξελλών να παρατείνει την προφυλάκισή του κατά ένα μήνα, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι και ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου είχε ασκήσει έφεση, στα μέση του Δεκεμβρίου 2022, κατά της απόφασης του προδικαστικού δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο τον Νικολό Φίγκα-Ταλαμάνκα, αλλά με ηλεκτρονικό βραχιόλι.

«Στη διαφθορά έχουμε κάποιον που δίνει χρήματα, στην προκειμένη περίπτωση, από το Κατάρ ή το Μαρόκο που δίνει χρήματα σε κάποιον για να κάνει κάτι», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha ο δικηγόρος του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, Λορεν Γκενς, ο οποίος υποστήριξε ότι ο εντολέας του ήταν απλός και μόνο ενδιάμεσος, μεταφέροντας έτσι και επίσημα το «βάρος» του σκανδάλου στον συνεργάτη του Φραντσέσκο Τζόρτζι, στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή, Εύα Καϊλή, αλλά και στους υπόλοιπους δύο ευρωβουλευτές, Μαρκ Ταραμπέλα και Αντρέα Κοτσολίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.