Qatar Gate: Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στα γραφεία των ευρωβουλευτών Α.Κοτσολίνο και Μ.Ταραμπέλα

Και οι δύο ευρωβουλευτές εκδιώχθηκαν από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών μετά τη σύλληψή τους

Qatar Gate: Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στα γραφεία των ευρωβουλευτών Α.Κοτσολίνο και Μ.Ταραμπέλα

Βέλγοι αστυνομικοί με πολιτικά, παρουσία του ανακριτή Μισέλ Κλεζ, πραγματοποίησαν σήμερα νέα έφοδο στα γραφεία του Ιταλού ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο και του Βέλγου ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο Qatar Gate, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Σύμφωνα με το ANSA, συνεργάτες του Αντρέα Κοτσολίνο ανακρίνονται. Ο Ταραμπέλα αποφυλακίσθηκε στις 9 Μαΐου ενώ ο Κοτσολίνο βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Νάπολη.

Και οι δύο ευρωβουλευτές εκδιώχθηκαν από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών μετά τη σύλληψή τους και διατήρησαν το τεκμήριο της αθωότητάς τους καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.