ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Qatar Gate: Παραιτήθηκε ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ μετά από την επιστολή της Ε.Καϊλή

Η Εύα Καϊλή προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για «την παραβίαση της κοινοβουλευτικής της ασυλίας»

Qatar Gate: Παραιτήθηκε ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ μετά από την επιστολή της Ε.Καϊλή

Παραιτήθηκε από την υπόθεση του Qatar Gate o εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ, λίγες ώρες μετά την επιστολή που έστειλε η Εύα Καϊλή. 

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία το ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας, μέσω δελτίου τύπου, επικαλούμενη στοιχεία που «θα μπορούσαν να εγείρουν ορισμένα ερωτήματα ως προς την αντικειμενική λειτουργία της έρευνας», την παραίτηση του Κλεζ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η Εύα Καϊλή προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων, για «την παραβίαση της κοινοβουλευτικής της ασυλίας διότι παρακολουθείτο από τις μυστικές υπηρεσίες κατά την περίοδο που συμμετείχε στην επιτροπή PEGA, η οποία θεσμικώς ερευνούσε την ύπαρξη παράνομου λογισμικού που παρακολουθούσε τις κινήσεις των ευρωβουλευτών και των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης» όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο δικηγόρων: «Η δημοσιοποίηση αυτής της είδησης προκάλεσε αρκετό ενδιαφέρον, παρόλου που υπήρξαν κάποια, συγκεκριμένα μέσα, που συστηματικά βάλλουν κατά της Κας Καϊλή, που την κατηγόρησαν για την δημιουργία σεναρίων συνωμοσίας! Αλλά τα συνταρακτικά νέα που ακολούθησαν, σύμφωνα με τα οποία ακόμα και ο δικαστής-ανακριτής Μισέλ Κλεζ παρακολουθείτο, τους άφησαν άφωνους!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συνωμοσίας, φαίνεται πως η πικρή αλήθεια είναι ότι στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρώπης, οι γεωπολιτικές συγκρούσεις του Αραβικού Κόλπου, της Βόρειας Αφρικής, της Αραβικής Χερσονήσου έχουν εγκατασταθεί, το θύμα των οποίων είναι σήμερα η Κα Καϊλή, αύριο οι δικαστές και οι εισαγγελείς, την μεθαύριο ποιός;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.