ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Qatargate: Απολογία 10 ωρών για τον Φ.Τζόρτζι – Έδωσε άλλα δύο ονόματα -«Η Εύα δεν ξέρει τίποτα για τα χρήματα»

«Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει στην Εύα Καϊλή το κότερο ενός εμίρη»

Qatargate: Απολογία 10 ωρών για τον Φ.Τζόρτζι – Έδωσε άλλα δύο ονόματα -«Η Εύα δεν ξέρει τίποτα για τα χρήματα»

Πάνω από δέκα ώρες κατέθετε ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι στον ανακριτή, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι αυτός και μόνο αυτός είναι υπεύθυνος για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι τους.

Σε σημερινό δημοσίευμά της, η Corriere della Sera εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά την σύλληψή του από τις βελγικές αρχές, ο Φρανσκέσκο Τζόρτζι αποκαλύπτει τα πάντα. Μιλάει για δέκα ώρες αναγκάζοντας τον ανακριτή να αναβάλει τις ανακρίσεις των άλλων κατηγορουμένων για την μεθεπόμενη μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι είπε στον ανακριτή ο Φραντσέσκο Τζόρτζι
Αναφέρει ονοματεπώνυμα, δίνει εξηγήσεις, λέει σε ποιον πήγαν τα χρήματα της ΜΚΟ «Fight Impunity», η οποία, με έτος ίδρυσης το 2019 από τον Παντσέρι, έλαβε μεγάλες δωρεές χάρη στο απόλυτο κύρος που εγγυόταν το τιμητικό συμβούλιο της οργάνωσης, στο οποίο ανήκουν νομπελίστες, πρώην Επίτροποι και πρώην πρωθυπουργοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.