ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών ποζάρει χαμογελαστή και με ένα ποτό στο χέρι στο εμπόλεμο Κίεβο!

Απολογείται για τις φωτογραφίες της μετά από σχόλια και αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει

Η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών ποζάρει χαμογελαστή και με ένα ποτό στο χέρι στο εμπόλεμο Κίεβο!

Φωτογραφίζεται χαμογελαστή και με ένα ποτό στο χέρι δίπλα στον δήμαρχο της ουκρανικής πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο – «Ήταν ακατάλληλο το στιγμιότυπο, αλλά αντανακλά την καθημερινή ζωή στο Κίεβο» διευκρίνισε.

Δυσμενή σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία της Γερμανίδας υπουργού Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ (SPD) και του υπουργού Εργασίας Χουμπέρτους Χάιλ (SPD) να γελούν ανέμελοι κρατώντας ένα ποτήρι σεκτ κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στο Κίεβο.

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Στη φωτογραφία, εκτός από τους δύο υπουργούς, εικονίζονται η γερμανίδα πρεσβευτής στο Κίεβο ‘Ανκα Φελντχούζεν και ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο, όλοι με ποτήρι στο χέρι και σε εύθυμη διάθεση.

«Λυπάμαι για τη φωτογραφία, σίγουρα δεν ήταν η κατάλληλη. Η χαλαρή διάθεση είχε δημιουργηθεί επειδή η ζωή στους δρόμους, στην καθημερινή ζωή στο Κίεβο, έχει επιστρέψει αυτή τη στιγμή στο φυσιολογικό», δήλωσε σχετικά η κυρία Φέζερ, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «αυτό βέβαια είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς, όταν υπάρχουν στη χώρα καταστροφές, έχουν διαπραχθεί τρομερά εγκλήματα πολέμου και οι μάχες συνεχίζονται στα ανατολικά.

Στην ουκρανική πρωτεύουσα όμως είδα κόσμο να πηγαίνει ξανά για ψώνια, να κάθεται σε μπαρ και σε καφετέριες και να πηγαίνει στη δουλειά του», πρόσθεσε η υπουργός.

Η φωτογραφία, εξήγησε η κυρία Φέζερ, τραβήχτηκε στην κατοικία της πρεσβευτού της Γερμανίας. «Δεν θα το επαναλάμβανα, διότι το στιγμιότυπο εκφράζει κάτι ακατάλληλο για όσους έρχονται από το εξωτερικό. Τελικά όμως αντανακλά την καθημερινή ζωή στο Κίεβο», σημείωσε.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχόλια για τη φωτογραφία ήταν πάντως ιδιαίτεραδηκτικά, με σχόλια για «πολεμικό τουρισμό», ενώ δημιουργήθηκε και hashtag #sekt.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.