ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σαρλ Μισέλ: «Το σκάνδαλο στο Κατάρ βλάπτει την αξιοπιστία της ΕΕ»

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε επίσης ότι η ΕΕ πρέπει να πάρει μαθήματα από το πολύκροτο σκάνδαλο

Σαρλ Μισέλ: «Το σκάνδαλο στο Κατάρ βλάπτει την αξιοπιστία της ΕΕ»

Το σκάνδαλο στο Κατάρ είναι επιζήμιο για την αξιοπιστία της ΕΕ, είπε ο Σαρλ Μισέλ μιλώντας για το σκάνδαλο διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, που συγκλονίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει ως πρωταγωνίστρια και την Εύα Καϊλή.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε επίσης ότι η ΕΕ πρέπει να πάρει μαθήματα από το πολύκροτο σκάνδαλο.

Ο Σαρλ Μισέλ μίλησε στο Politico, για το σκάνδαλο διαφθοράς υπέρ του Κατάρ στο οποίο εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή. Το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι «δραματικό και επιζήμιο για την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο Σαρλ Μισέλ σχολίασε το σκάνδαλο διαφθοράς υπέρ του Κατάρ και ανέφερε ότι ανησυχεί πολύ για τις κατηγορίες της βελγικής αστυνομίας για εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά εναντίον νυν και πρώην μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανάμεσά τους και η Εύα Καϊλή.

«Πρέπει πρώτα να πάρουμε μαθήματα από αυτό και να καταλήξουμε σε μια δέσμη μέτρων για να αποφύγουμε τέτοια πράγματα, για να αποτρέψουμε τη διαφθορά στο μέλλον σημείωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ στο Politico.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σαρλ Μισέλ επεσήμανε επίσης ότι το σκάνδαλο διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, για το οποίο έχει συλληφθεί και κρατείται σε φυλακή του Βελγίου, η Εύα Καϊλή: «καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για εμάς να επικεντρωθούμε στις οικονομικές και ενεργειακές κρίσεις που επηρεάζουν τις ζωές των Ευρωπαίων πολιτών αυτή τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.