ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την Ελλάδα θα επισκεφθούν από 2 ως 4 Νοεμβρίου ευρωβουλευτές της Εξεταστικής για τις υποκλοπές

Η ομάδα των ευρωβουλευτών θα βρεθεί αρχικά στην Κύπρο το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου

Την Ελλάδα θα επισκεφθούν από 2 ως 4 Νοεμβρίου ευρωβουλευτές της Εξεταστικής για τις υποκλοπές

Από την 1η έως τις 4 Νοεμβρίου, ομάδα ευρωβουλευτών θα μεταβεί στην Κύπρο και την Ελλάδα για να ερευνήσει την ανάπτυξη και τη χρήση λογισμικών παρακολουθήσεων, αναφέρει ανακοίνωση του ΕΚ.

Στην Κύπρο (1 – 2 Νοεμβρίου), η αντιπροσωπεία της Εξεταστικής Επιτροπής για το Pegasus και άλλα λογισμικά παρακολούθησης («PEGA») θα συναντηθεί με την υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, νομικούς εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους ΜΚΟ και δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, οι ευρωβουλευτές θα μεταβούν στην Ελλάδα (2 – 4 Νοεμβρίου), όπου θα συνομιλήσουν με μέλη της Βουλής των Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις παρακολουθήσεις, καθώς και με κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους ΜΚΟ, δημοσιογράφους, στελέχη ανεξάρτητων αρχών και άλλους σχετιζόμενους φορείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.