ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Ευρωκοινοβούλιο ξεκινά έρευνα για τις κυβερνητικές υποκλοπές στην Ελλάδα – Έρχεται ειδική αντιπροσωπεία

Αφορμή η παρακολούθηση του ευρωβουλευτή Ν.Ανδρουλάκη - Δηλώσεις του τ. ΠτΔ Π.Παυλόπουλου: «Δεν μπορεί να μεταβιβαστεί η πολιτική ευθύνη του Κ.Μητσοτάκη»

Το Ευρωκοινοβούλιο ξεκινά έρευνα για τις κυβερνητικές υποκλοπές στην Ελλάδα – Έρχεται ειδική αντιπροσωπεία

Σε νέα φάση εισέρχεται από σήμερα η διερεύνηση του κυβερνητικού σκανδάλου των υποκλοπών της ΕΥΠ: Το Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε αποστολή αντιπροσωπείας στην Αθήνα για να διερευνήσει την υπόθεση.

Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση για χώρα-μέλος του Ευρωκοινοβουλίου σε ένα θέμα όπως οι υποκλοπές.

Επίσης στις 8 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει ειδική ακρόαση της επιτροπής PEGA για το ζήτημα.

Η αφορμή για τα παραπάνω δόθηκε από την ομολογία της ΕΥΠ ότι παρακολουθούσε μέλος του Ευρωκοινοβουλίου (Ν.Ανδρουλάκης).

Τώρα θα πρέπει να αποδείξει η κυβέρνηση στο Ευρωκοινοβούλιο ότι ο Ν.Ανδρουλάκης ήταν ύποπτος τέλεσης εγκληματικών πράξεων κατά της χώρας σε βαθμό κακουργήματος ή εγκλημάτων του κοινού ποινικού δικαίου. ‘Η ότι ερχόταν σε επαφή με αντίστοιχους υπόπτους.

Την ίδια στιγμή ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, νομικός Π.Παυλόπουλος, σημειώνει με νόημα ότι «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να μεταβιβάσει την πολιτική ευθύνη του σε κανέναν».

Την ποινική;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1564568808815206402?s=20&t=X94oY2RLhpIpjknQj0662w

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.