ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τζόρτζια Μελόνι: «Συμπεριφορές που δεν σέβονται τους κανόνες της κοινωνίας η ανορεξία και η βουλιμία»

«Ανάρμοστες συμπεριφορές που δεν σέβονται τους κανόνες της κοινωνίας»

Τζόρτζια Μελόνι: «Συμπεριφορές που δεν σέβονται τους κανόνες της κοινωνίας η ανορεξία και η βουλιμία»
Η Τζόρτζια Μελόνι, πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας αναφέρθηκε στην ανορεξία, τη βουλιμία τις οποίες τις χαρακτήρισε ως ανάρμοστες συμπεριφορές. 

Mε αναφορά της στην ανάγκη να στηριχθεί η δυνατότητα άθλησης των νέων, η Τζόρτζια Μελόνι συμπεριέλαβε την ανορεξία, τη βουλιμία και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις στις «συμπεριφορές που δεν σέβονται τους κανόνες της κοινωνίας».

Ο Ενρίκο Λέτα, ο γραμματέας του ιταλικού κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη θέση αυτή και ο βουλευτής των «Δημοκρατικών», Φιλίπο Σένσι, πρόσθεσε ότι «με το να χαρακτηρίζεις “ανάρμοστες συμπεριφορές” την ανορεξία και τη βουλιμία, δείχνεις ότι δεν διαθέτεις ούτε ίχνος ντροπής».

«Το να μπερδεύει κανείς ασθένειες όπως η ανορεξία με τις συμμορίες νέων και την εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια, μας αφήνει πραγματικά άναυδους. Σημαίνει ότι δεν σέβεται τους νέους ανθρώπους αλλά αντιθέτως, τους προσβάλλει», τόνισε πριν λίγο η Πάολα Μπολντρίνι, αντιπρόεδρος της επιτροπής θεμάτων υγείας της ιταλικής Γερουσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τζόρτζια Μελόνι, αρχικά, υπερασπίσθηκε τη θέση και την όλη της προσέγγιση επιμένοντας ότι είχε ως σημείο αναφοράς την υγεία των νέων, αλλά τα Αδέλφια της Ιταλίας αποφάσισαν, τελικά, να σβήσουν το συγκεκριμένο «tweet».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.