ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Μπορέλ: «Να εξηγήσουμε στον κόσμο πως η βαθιά οικονομική κρίση οφείλεται στον πόλεμο και όχι στις κυρώσεις»

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να ξεμπλοκαριστεί η κατάσταση»

Ζ.Μπορέλ: «Να εξηγήσουμε στον κόσμο πως η βαθιά οικονομική κρίση οφείλεται στον πόλεμο και όχι στις κυρώσεις»

Την ισχυρή στήριξή για την προσχώρηση της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ προσερχόμενος στη συνάντηση της ΕΕ με αξιωματούχους του Καναδά που θα λάβει χώρα πριν από το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες.

Επίσης, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί η αντίθεση ορισμένων κρατών του ΝΑΤΟ σχετικά με το θέμα.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ ανέφερε παράλληλα ότι υπάρχει ανησυχία για τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία και έκανε λόγο για «βαθιά οικονομική κρίση».

«Θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι αυτό δεν συμβαίνει εξαιτίας των κυρώσεων, αλλά εξαιτίας του ίδιου του πολέμου», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στο έκτο πακέτο κυρώσεων, ο Ύπατος Εκπρόσωπος επισήμανε ότι «είμαστε 27 και πρέπει να πείσω τους 27. Μεταξύ αυτών είναι κάποιοι οι οποίοι έχουν περισσότερα προβλήματα από άλλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να ξεμπλοκαριστεί η κατάσταση», είπε ο Μπορέλ, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να δώσει διαβεβαιώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.