ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φινλανδία: Ο σύζυγος της Σάνα Μαρίν αγκαλιά με άλλη γυναίκα σε μπαρ πριν από το διαζύγιο (φωτο)

«Χόρευαν στην πίστα τα μεσάνυχτα και είχαν μεταξύ τους μια οικειότητα, έως και μια ερωτική ατμόσφαιρα»

Φινλανδία: Ο σύζυγος της Σάνα Μαρίν αγκαλιά με άλλη γυναίκα σε μπαρ πριν από το διαζύγιο (φωτο)

Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι παίρνει διαζύγιο από τον επί 19 χρόνια σύντροφό της, Markus Räikkönen, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Οι φήμες στη Φινλανδία για επερχόμενο διαζύγιο ανάμεσά τους είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα και με την αφορμή της επίσημης ανακοίνωσης είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του συζύγου της με άλλη γυναίκα σε μπαρ που δημοσίευσε το σκανδαλοθηρικό seiska τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Φινλανδικό Μέσο, ο 37χρονος Markus διασκέδαζε σε κλαμπ με μια «καλλονή».

«Χόρευαν στην πίστα τα μεσάνυχτα και είχαν μεταξύ τους μια οικειότητα, έως και μια ερωτική ατμόσφαιρα» περιγράφουν θαμώνες του μπαρ.

Το «ζευγάρι» σύμφωνα με παρευρισκόμενους πολλές φορές πήγαν στο μπαρ και συνέχισαν να φλερτάρουν. «Ο Markus προσπαθούσε συνέχεια να την αγγίξει και να τη φιλήσει αλλά εκείνη αντιστεκόταν» λένε.

Αρκετοί ένιωσαν αμήχανα με τη συμπεριφορά του συζύγου της Σάνα Μαρίν. «Φλέρταρε ανοιχτά με άλλη γυναίκα. Θα έπρεπε να συμπεριφερθεί με περισσότερη εγκράτεια και να σεβαστεί τη σύζυγό του» σχολιάζει κάποιος θαμώνας του μπαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.