ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλόριντα: 24χρονη παρίστανε την 14χρονη στο διαδίκτυο για να κάνει σεξ με μαθητές γυμνασίου

Συνελήφθη για δεύτερη φορά αφού την κατήγγειλαν τέσσερα ακόμα θύματά της

Φλόριντα: 24χρονη παρίστανε την 14χρονη στο διαδίκτυο για να κάνει σεξ με μαθητές γυμνασίου

Μια 23χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, καθώς παρίστανε ότι είναι 14χρονη για να συναντηθεί και να κάνει σεξ με 14χρονο αγόρι.

Αστυνομικοί φόρεσαν για δεύτερη φορά χειροπέδες στην Αλίσα Άν Ζίνγκερ από την Τάμπα της Φλόριντα την Πέμπτη και της απήγγειλαν νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, καθώς βγήκαν και την κατήγγειλαν άλλα τέσσερα θύματά της.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να παρίστανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν 14χρονη που έκανε μαθήματα κατ’ οίκον και επικοινωνούσε κυρίως μέσω Snapchat με μαθητές του γυμνασίου Ουίλσον στη συνοικία Χάιντ Παρκ της Τάμπα.

Η 23χρονη έκανε σεξ δεκάδες φορές με μαθητή γυμνασίου

Η 23χρονη είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο κατηγορούμενη για τουλάχιστον 30 σεξουαλικές επαφές με τουλάχιστον ένα μαθητή γυμνασίου ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών και για την αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο σε αρκετούς ακόμη.

Η αστυνομία είχε πει τότε ότι πιθανώς υπάρχουν κι άλλα θύματα. Μετά την πρώτη σύλληψη της 23χρονης , της απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για άσεμνη ή κακόβουλη επίθεση και πέντε κατηγορίες για άσεμνη παρενόχληση.

Την Πέμπτη, οι Αρχές πρόσθεσαν άλλες δύο κατηγορίες για άσεμνη παρενόχληση (σε θύμα ηλικίας 12-15), κατοχή παιδικής πορνογραφίας, μετάδοση παιδικής πορνογραφίας εντός της πολιτείας με ηλεκτρονική συσκευή και σεξουαλική παρενόχληση στον κυβερνοχώρο.

Το πρώτο θύμα είπε στην αστυνομία ότι είχε κάνει πολλές φορές σεξ με την 23χρονη, η οποία του είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο, ενώ ένα άλλο θύμα είπε ότι η Ζίνγκερ έστειλε βίντεο που κατέγραφε σεξουαλική επαφή σε αρκετά παιδιά μέσω του Snapchat.

H ίδια είπε σε ένα θύμα της ότι είχε κάνει σεξ και με άλλους εφήβους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 23χρονη είχε πιαστεί μαζί με ένα από τα θύματα να κλέβουν από κατάστημα τον περασμένο Ιούλιο. Στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι είχε γεννηθεί το 2009, αλλά εκείνοι ανακάλυψαν ότι η Αλίσα Ζίνγκερ γεννήθηκε το 2001.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.