ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλόριντα: 13χρονο αγόρι σκότωσε την μητέρα του ενώ αυτή κοιμόταν δίπλα στο μόλις 14 ημερών αδελφάκι του (βίντεο)

Αργότερα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το έγκλημα

Φλόριντα: 13χρονο αγόρι σκότωσε την μητέρα του ενώ αυτή κοιμόταν δίπλα στο μόλις 14 ημερών αδελφάκι του (βίντεο)

Ένας 13χρονος στην Φλόριντα των ΗΠΑ και μάλιστα αριστούχος μαθητής στο σχολείο δολοφόνησε τη μητέρα του στον ύπνο της, δίπλα από το μόλις 14 ημερών μωρό της!

Πλάνα από την κάμερα παρακολούθησης βρεφών, που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του εισαγγελέα του Μαϊάμι, δείχνουν τον αριστούχο μαθητή να στέκεται πάνω από το κρεβάτι της 39χρονης μητέρας του, ενώ στην κούνια δίπλα της κοιμάται το 14 ημερών μωρό της και αδελφός του.

Τα πλάνα δείχνουν τον 13χρονο Ντέρεκ να στέκεται πάνω από τη μητέρα του στις 11 το βράδυ, ενώ μισή ώρα αργότερα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το έγκλημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, στην κλήση που έκανε στις Αρχές στις 11.30 το βράδυ παραδέχεται ότι δολοφόνησε τη μητέρα του στον ύπνο της και ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 13χρονος Ντέρεκ έχει κατηγορηθεί ως ενήλικας για τη δολοφονία. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως αρνείται ότι το έκανε αυτός και δηλώνει αθώος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.