ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φλόριντα: Έπιασε καρχαρία με τα χέρια του και έγινε viral (φώτο-βίντεο)

Ο άνδρας κρατά την πραγματική του ταυτότητα κρυφή

Φλόριντα: Έπιασε καρχαρία με τα χέρια του και έγινε viral (φώτο-βίντεο)

Ένας άνδρας από την Φλόριντα τράβηξε την προσοχή του διαδικτύου χειριζόμενος έναν ζωντανό καρχαρία με… γυμνά χέρια.

Αυτό το ατρόμητο άτομο, γνωστό στο διαδίκτυο ως Hood Fishing Entertainment, έχει γίνει viral , αποδεικνύοντας ότι για κάποιους, οι καρχαρίες είναι απλώς ένα ψάρι.

Ο Hood Fishing Entertainment, ο οποίος κρατά την πραγματική του ταυτότητα κρυφή, έχει μετατρέψει το πάθος του για το ψάρεμα σε ψηφιακή αυτοκρατορία, συγκεντρώνοντας 609 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και 208 χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube.

Με έδρα τα πλούσια νερά της νοτιοδυτικής Φλόριντα, το περιεχόμενο αυτού του ψαρά είναι ένας θησαυρός από οδηγούς για το πώς να μάθετε, συναρπαστικές προκλήσεις για το ψάρεμα.

Τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει συνολικά σχεδόν 30 εκατομμύρια προβολές, γεγονός που αποδεικνύει τη σαγηνευτική φύση του περιεχομένου του και την ικανότητά του να προσελκύει ένα κοινό που μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για τη φύση.

Επιδεικνύοντας ένα αξιοσημείωτο επίπεδο αυτοπεποίθησης, απεικονίζεται από δύο διαφορετικές γωνίες, χειριζόμενος το αρπακτικό με μια ηρεμία που διαψεύδει τον εγγενή κίνδυνο μιας τέτοιας συνάντησης. Αυτή η ατρόμητη αλληλεπίδραση γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή από τον ισχυρισμό του ότι οι καρχαρίες είναι αυτοί που τον φοβούνται, όχι το αντίθετο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά τα εγχειρήματα του Hood Fishing Entertainment επεκτείνονται πέρα από τη σφαίρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προσφέρει οργανωμένα ταξίδια ψαρέματος σε όλη τη νοτιοδυτική Φλόριντα, προσκαλώντας τους λάτρεις του ψαρέματος και τους λάτρεις της αδρεναλίνης να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.