ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φωτογράφος αποκαλύπτει το σημείο του σώματός της που μισούσε η βασίλισσα Ελισάβετ

«Μόλις την έβλεπες ένιωθες ένα κύμα ενδυνάμωσης να σε κατακλύζει»

Φωτογράφος αποκαλύπτει το σημείο του σώματός της που μισούσε η βασίλισσα Ελισάβετ

Για την γνωριμία του με την βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε ένα Βρετανός φωτογράφος αποκαλύπτονας παράλληλα ποιο σημείο του σώματός της μισούσε η ίδια η μονάρχης.

Ο Ράνκιν, ο οποίος φωτογράφισε την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ ενόψει του Χρυσού Ιωβηλαίου της το 2002, μίλησε στο podcast «Tea with Tiggy» για την συνάντησή του με την μονάρχη. «Μόλις ήρθε, ένιωθες ένα κύμα ενδυνάμωσης να σε κατακλύζει» είπε.

Το σημείο του σώματος που μισούσε η βασίλισσα Ελισάβετ

«Ποτέ δεν είχα νιώσει αυτή την αύρα και ήταν τόσο διασκεδαστική η βασίλισσα από τη στιγμή που μπήκε μέσα στην αίθουσα.

Της είπα πως θα ήθελα να την φωτογραφίσω να κρατά σπαθί, αλλά εκείνη μου απάντησε: ‘Δεν μου αρέσουν τα χέρια μου’.

Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως αυτός ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να μου πει ότι δεν ήθελε να την φωτογραφίσω με σπαθί».

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για την συνάντησή του με την βασίλισσα Ελισάβετ, ο φωτογράφος δήλωσε: «Μάλλον δεν πρέπει να το πω αυτό, αλλά αυτό που μου άρεσε σε αυτήν είναι πως ήταν τόσο έξυπνη και όλα όσα απαντούσε και έλεγε είχαν αυτή την καταπληκτική τροπή.

Ήταν πραγματικά, πραγματικά λαμπρή. Βέβαια, πέρασα πέντε λεπτά μαζί της, οπότε δεν την γνώρισα και τόσο καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.