ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Φουντώνουν» οι φήμες για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ – Είναι στα πρόθυρα χωρισμού;

Σύμφωνα με το In Touch Weekly, οι Σάσεξ έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να χωρίσουν

«Φουντώνουν» οι φήμες για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ – Είναι στα πρόθυρα χωρισμού;

«Φουντώνουν» ξανά οι φήμες για ενδεχόμενο χωρισμό του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή τη… σόλο παρουσία του δευτερότοκου γιου της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Μετά από αρκετούς μήνες «διαπραγματεύσεων» μεταξύ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την παρουσία τους στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο άσωτος υιός του νέου μονάρχη θα ταξιδέψει μόνος του στη Βρετανία, επειδή η ημερομηνία της στέψης συμπέφτει με τα γενέθλια του μικρού Άρτσι.

Γι’ αυτό, η Μέγκαν Μαρκλ θα μείνει με τα παιδιά στην Καλιφόρνια και ο Πρίγκιπας Χάρι θα πάει στην τελετή στέψης αλλά θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι τους στις ΗΠΑ.

Oμως, φαίνεται ότι τα διεθνή ΜΜΕ δεν πείστηκαν και έτσι οι φήμες για χωρισμό «φούντωσαν» ξανά.

Σύμφωνα με το In Touch Weekly, οι Σάσεξ έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να χωρίσουν, όμως ήθελαν πρώτα να τελειώσουν οι διαδικασίες για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, επειδή δεν ήθελαν να πέσουν ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Άλλωστε, δεν είναι και λίγες οι φορές που ο Χάρι και η Μέγκαν έπρεπε να αντιμετωπίσουν τα media, με πιο πρόσφατες την κυκλοφορία της σειράς-ντοκιμαντέρ για το Megxit στο Netflix αλλά και την κυκλοφορία του Spare, του βιβλίου με τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι.

Αλλά τώρα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν οι αποκαλύψεις του συζύγου της στο Spare για χρήση ουσιών, η οποία πιθανότατα εξαφάνισε την όποια ευκαιρία τους να εμπλακούν στην πολιτική ζωή της Βρετανίας, την ώρα που η δημοτικότητά τους είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ο ανελέητος πόλεμος από τη βασιλική οικογένεια, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές δημόσιες εμφανίσεις που κάνουν, έχουν βάλει την ιδέα στο κεφάλι πολλών ότι το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού και ότι προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο… αναίμακτα γίνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.