
Φρίκη έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση πως δύο βρέφη εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη.
Για την υπόθεση συνελήφθη η 50χρονη μητέρα τους.
Η γυναίκα συνελήφθη σήμερα σε περιοχή του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με την πρώτη πηγή, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ένας άνδρας επικοινώνησε σήμερα με την αστυνομία, αφού βρήκε ένα νεκρό νεογέννητο σε έναν καταψύκτη του σπιτιού του, στο Αϊγεβιγιέρ-ε-Λιομόν, στην περιφέρεια Οτ-Σον. Οι αστυνομικοί που πήγαν στην κατοικία βρήκαν το πτώμα και ενός δεύτερου μωρού.
Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας οδηγούν στη μητέρα των βρεφών, η οποία εγκατέλειψε το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν.
Η γυναίκα συνελήφθη την Τετάρτη τα ξημερώματα στην Μπουλόν-Μπιγιανκούρ. Μια δεύτερη πηγή είπε ότι στην περιοχή αυτή κατοικεί ένας από τους γιους της ύποπτης, η οποίας είναι ήδη μητέρα εννέα παιδιών, από δύο γάμους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.